11 Şubat 2011 Cuma

Almanya'da Bir Türk Polise Sığındı: "Karım Sürekli Seks İstiyor."


 Almanya’da yaşayan bir Türk, karısı sürekli kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediği ve bu yüzden uykusuz kaldığı gerekçesiyle polise sığındı.

 Polis yetkililerinin AFP ajansının verdiği bilgiye göre, söz konusu kişi, 18 yıllık eşinin tacizlerinden kaçabilmek için dört yıldır kanepede yattığını söyleyerek, karakola başvurdu.
Yetkililer çiftin iki de çocuk sahibi olduğunu ifade etti.
Polisin açıklamasında, “Beyefendi en sonunda boşanmaya ve evden ayrılmaya karar verdi. Böylece biraz dinlenebileceğini umuyor. Özellikle de dinç bir şekilde işe gidebileceği için çok heyecanlı” denildi.

 “Eşi gece boyunca sürekli oturma odasına geldiği ve kocalık görevlerini yerine getirmesini istediği için geceleri dinlenmesi mümkün olmuyordu” ifadeleri kullanılan açıklamada, şikayetçinin gece uyuyabilmek için polisin yardımını istediği belirtildi. (Hürriyet)



Kabuksuz Tosbağa'dan
 Yav bu işin tam tersi olması gerekmez miydi? Karısıda tam bencil.. İki uçkuru için işten yorgun argın gelen adamı zorlamak.. Akla mantığa sığacak bir iş değil. Polise şikayet etmese ne olurdu diye düşünüyorum da Adam işe yorgun argın gider işte performansı düşer ve işten atılır ve sende bol bol.. yaparsın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder